روش های عملی برای تربیت فرزندانی با اعتماد به نفس

روش های عملی برای تربیت فرزندانی با اعتماد به نفس
در این پست می‌خوانید:

طبیعی است که به عنوان والدین بخواهید اعتماد به نفس را در فرزندان خود ایجاد کنید. کودکان با اعتماد به نفس خود را باور دارند و می توانند بدون ترس با چالش های جدید روبرو شوند. عواملی ضروری برای یک زندگی شاد و رضایت بخش.

اعتماد به نفس کودکان به شنیدن برخی پیام ها بستگی دارد و والدین در بهترین موقعیت برای ارسال آنها هستند. کودکان با اعتماد به نفس می دانند که ارزش دوست داشتن و تعلق داشتن به دوستان و خانواده خود را دارند. والدین هر روز از طریق پیام های شفاهی و غیرکلامی این خودارزشمندی را به فرزندانشان منتقل می کنند.

والدینی که علاقه مند به افزایش عزت نفس فرزندانشان هستند، می توانند از این پنج پیام به عنوان نقطه شروع استفاده کنند:

1. من از اینکه پدر و مادر شما هستم خوشحالم

وقتی با فرزندان خود وقت می‌گذارید، اجازه دهید آنها راهبرد بازی را مشخص کنند و شما از این لحظات برای لذت بردن استفاده کنید، بدون هیچ دلیل دیگری جز لذت بردن از بودن با آنها. به فرزندان خود به شیوه ای صمیمانه، طبیعی و متناسب با سن خود، محبت های جسمانی زیادی را ارائه دهید.

2. ارزش شخصی شما بر اساس آنچه انجام می‌دهید نیست، بلکه بر اساس آنچه هستید است

فرزندان خود را برای ویژگی‌های شخصیتی در مقایسه با استعدادها یا دستاوردها تحسین کنید. بر روی آنچه به واقع خوب و دوست داشتنی درباره شخصیت آنها است تمرکز کنید. هنگامی که رفتار منفی از سمت آنها دیده می‌شود، بر روی رفتار مشکل‌زا تمرکز کنید تا این پیام رسانده نشود که آنها بد هستند. تحسین ویژگی‌های شخصیتی و تربیت رفتار را ادامه دهید.

3. شما لایق داشتن رفتار خوب هستید و وقتی این اتفاق نمی‌افتد، شما قوی هستید

وقتی کودکان آسیب می‌بینند و آنها مقصر نیستند، به سه چیز نیاز دارند: تأیید عاطفی، تفسیر درست از آنچه اتفاق افتاده است و اینکه بدانند می توانند کاری برای آن انجام دهند. هنگامی که کودکان مورد آسیب قرار می‌گیرند، با آنها همدردی نشان دهید و برای آنها متاسف نباشید. به آنها کمک کنید که راه‌حل‌های عملی برای مقابله با این موقعیت‌ها پیدا کنند، مثلاً استفاده از کلمات برای مقابله با آدم‌های خشن. اگر کودکان بدانند که لایق مهربانی و احترام هستند، اعتماد بنفسشان وقتی کسی با آنها بد رفتار می کند تحت تأثیر قرار نخواهد گرفت.

4. احساسات شما ارزش شناخته شدن دارند

کودکانی که می‌توانند خودشان باشند، اعتماد به نفس بیشتری پیدا خواهند کرد. همیشه کودکان خود را تشویق کنید تا احساسات واقعی خود را نشان دهند. وقتی کودکان ناراحت هستند، اگر احساسات آنها تأیید شود، می‌توانند از این حالت عبور کنند. بنابراین بهتر است شنونده خوبی باشید تا معلم. سعی کنید مسئله را از دیدگاه آنها ببینید و سپس به آنها بگویید که شما احساسشان را می‌فهمید.

5. می توانید از قدرت خود برای رویارویی با چالش ها استفاده کنید

باید کودکان را تشویق کرد تا خطرات مناسب با سن خود را بپذیرند و به آنچه که برایشان جذاب است بپردازند، حتی اگر خطری وجود داشته باشد که ممکن است به آنها آسیب برساند. با اجازه دادن به آنها در این فعالیت‌ها، آنها درک می‌کنند که توانایی‌هایشان شناخته شده است و تشویق می‌شوند که تصمیمات مستقلی بگیرند. ارائه گزینه‌های ساده به آنها در سنین ابتدایی می‌تواند به تقویت اعتماد به نفس در تصمیم‌گیری‌هایشان کمک کند.

4 نکته برای کج خلقی در کودکان

10 راه برای کمک به کاهش اضطراب دوران کودکی و مهار ترس

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید