آنچه در مغز یک فرد افسرده و مضطرب اتفاق می افتد

آنچه در مغز یک فرد افسرده و مضطرب اتفاق می افتد
در این پست می‌خوانید:

عصب شناسان به بررسی رابطه بین مغز و بیماری روانی ادامه داده اند تا به کسانی که رنج می برند امید بدهند. در سطح جهانی، افسردگی شایع‌ترین و ناتوان‌کننده‌ترین اختلال روانپزشکی است که تقریباً 4.4 درصد از جمعیت را تحت تأثیر قرار می‌دهد و بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، اضطراب دومین اختلال روان‌پزشکی شایع است.

افسردگی همراه با اضطراب با پیامدهای سلامت ضعیف تر، علائم شدیدتر و سطوح بالاتر افکار خودکشی مرتبط است. مطالعات قبلی نشان داده اند که افسردگی بخشی از مغز، هیپوکامپ را که با حافظه و یادگیری مرتبط است، کوچک می کند. بسیاری از افراد هم از افسردگی و هم از اضطراب رنج می برند. با این حال، بیشتر مطالعات گذشته برای بیمارانی که هر دو بیماری را دارند، در نظر گرفته نشده است.

یک مطالعه جدید از دانشگاه ملی استرالیا که به بررسی بیماری‌های اضطراب و افسردگی پرداخته است، نشان می‌دهد که با گذشت زمان این جفت شدن تأثیر عمیقی بر مناطق مغز مرتبط با حافظه و پردازش هیجانی دارد.

این مطالعه که در مجله روانپزشکی و علوم اعصاب منتشر شد، افراد مبتلا به افسردگی و اضطراب را مشاهده کردند تا تأثیرات هر دو اختلال را بر مغز بیاموزند. محققان 10000 نفر را در 112 مطالعه مورد بررسی قرار دادند و آنچه را که تحقیقات گذشته نشان داده است دریافتند: افرادی که فقط افسردگی دارند حجم مغز کمتری به خصوص در هیپوکامپ دارند. به گفته نویسندگان این مطالعه، این موضوع بعداً در زندگی مرتبط تر می شود زیرا هیپوکامپ کوچکتر یک عامل خطر برای بیماری آلزایمر است و ممکن است توسعه زوال عقل را تسریع کند. یافته دوم نشان داد که وقتی اضطراب و افسردگی هر دو با هم اتفاق می‌افتند، هیچ چروکیدگی در هیپوکامپ ظاهر نمی‌شود و آمیگدال (بخشی از مغز که با احساسات مرتبط است) افزایش می‌یابد.

این تأثیر ترکیبی روی مغز چه معنایی دارد؟ تیم تحقیقاتی حدس زدند که جفت شدن اضطراب و افسردگی نشان می دهد که اضطراب اثرات افسردگی را بر حجم مغز تا 3 درصد کاهش می دهد. آنها به این نتیجه رسیدند که فعالیت بیش از حد اضطراب باعث می شود مغز ارتباطات بیشتری برقرار کند و در نتیجه بزرگتر شود. به گفته محققان، این می تواند مشکل ساز باشد، زیرا وجود اضطراب همراه با افسردگی و بزرگ شدن می تواند اثرات کاهش دهنده افسردگی را بپوشاند.

مطالعات نشان می‌دهند که اگر بیمار همزمان اضطراب و افسردگی داشته باشد، مغز اندکی بزرگ‌تر می‌شود، که نشان دهنده این است که اثر واقعی افسردگی بر کاهش حجم مغز به دلیل تاثیر مخفی‌کننده متقابل در آمیگدال، کمتر از حد اندازه‌گیری شده است. پژوهشگران تأکید کردند که نیاز به مطالعات آینده داریم که اختلالات همزمان اضطراب را برای بهتر درک نقش مستقل هر اختلال در ساختار مغز مورد بررسی قرار دهد. یافته‌ها همچنین نیاز به درمان‌های مؤثر را برای بهبود بهداشت روانی بلندمدت و جلوگیری از اثرات افزودنی بر اختلالات عصب‌شناختی در زندگی بعدی تأکید می‌کند.

افسردگی نوجوانان

تأثیر درمانی نواختن طبل بر کاهش استرس و اضطراب

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید