نحوه ایجاد انگیزه در کودکان معلول

نحوه ایجاد انگیزه در کودکان معلول
در این پست می‌خوانید:

همه ما می دانیم که کودکان با انگیزه و پرشور شادتر و رضایتمندتر هستند. اما بزرگ شدن با معلولیت می تواند گاهی اوقات به طرز ناامیدکننده ای بی انگیزگی ایجاد کند.

کودکان ممکن است که بدن خود را با همسالان توانمند خود مقایسه کنند، یا از ناتوانی در انجام آسان یا سریع برخی از وظایف ناامید شوند. به عنوان والدین یک کودک دارای معلولیت، راه‌های مختلفی وجود دارد که می‌توانید اطمینان حاصل کنید که فرزندتان تشویق و حمایت لازم برای پیشرفت با معلولیت خود را دریافت می‌کند.

بفهمید که چه چیزی کودک شما را تشویق می کند

چه چیزی کودک شما را تشویق می کند

برخی از کودکان انگیزه درونی و برخی دیگر انگیزه بیرونی دارند. این می تواند بسیار مفید باشد که بفهمید چه چیزی باعث انگیزه کودک شما می شود، زیرا می تواند نحوه ارائه وظایف را به آنها نشان دهد.

انگیزه درونی زمانی است که رضایت از به کارگیری خود به اندازه کافی یک دستاورد باشد که شما را تشویق به ادامه کار سخت کند. برای کودکانی که دارای انگیزه درونی هستند، دوره های استراحت و همچنین تنوع فراوان را در روز خود بگنجانید تا برنامه ای سازنده و متعادل داشته باشند.

انجام یک کار برای مدت طولانی یا انجام همان کار روزانه می تواند خسته کننده شود، اگرچه به خاطر داشته باشید که برخی از کودکان ممکن است در خود این روال پیشرفت کنند.

در هر صورت، به فرزندتان کمک کنید تا انگیزه خود را حفظ کند و مراقب چیزهایی باشد که از آنها لذت می‌برد و کارهایی که به نظر می‌رسد دوست ندارند را کاهش دهید.

انگیزه بیرونی زمانی است که پاداش های بیرونی مانند نمرات خوب، تمجید و تایید انگیزه دهنده هستند. تقویت مثبت فرزندتان چه به صورت تحسین کلامی یا نوعی سیستم پاداش می تواند به او کمک کند انگیزه خود را حفظ کند. اطمینان حاصل کنید که آنها بازخورد اجتماعی مثبتی نیز دارند، با کار سخت و توانایی های آنها توسط همسالانشان (شاید در مدرسه یا در یک باشگاه ورزشی یا یک مرکز تفریحی) شناسایی شده است.

کودک خود را تشویق کنید که از ورزش استقبال کند

کودک خود را تشویق کنید که از ورزش استقبال کند

سوفی وارنر، قهرمان پارالمپیک، به فواید ورزش برای افراد دارای معلولیت سوگند یاد کرد. او می‌گوید: «این طعنه‌آمیز است که افراد دارای معلولیت کمتر احتمال دارد که ورزش کنند، در حالی که بیشترین فواید را می‌بینند». سوفیا به عنوان بخشی از کار خود برای مرکز فلج مغزی: مشاوره برای والدین برای وکلای متخصص بولت بوردون کمپ، برخی از دلایلی را بیان می کند که چرا ورزش می تواند بسیار مفید باشد:

  • علائم را کاهش می دهد: سوفیا می گوید که دویدن و ورزش منظم کمک می کند تا علائم فلج مغزی از جمله عضلات سفت، خستگی و مشکلات تعادل را از بین ببرد. او شنا را به عنوان یک ورزش خوب برای فلج مغزی توصیه می کند زیرا به کشیده شدن ماهیچه ها و تاندون های سفت کمک می کند.
  • خلق و خو را تقویت می کند: با کاهش برخی از علائم ناتوانی، سطح شادی افزایش می یابد. سوفیا می گوید: «مهم ترین نکته این است که چیزی را پیدا کنید که از آن لذت ببرید.»
  • دوستی ها را فعال می کند: در حالی که ورزش ها و فعالیت های جدید را امتحان می کنید به گروه ها و باشگاه ها بپیوندید. نه تنها با افرادی ملاقات خواهید کرد که “فعال بودن” را به عنوان هدف مشترک دارند، بلکه ممکن است با افرادی با ناتوانی های مشابه نیز ملاقات کنید. سوفیا می‌گوید: «مقایسه یادداشت‌ها و شنیدن تجربیات دست اول افرادی که در موقعیت‌های مشابه قرار دارند، می‌تواند آرامش‌بخش باشد.

مشارکت خانواده

تنها فرزند خانواده دارای معلولیت یا تنها فرزند در گروه همسالانتان می تواند احساس انزوا کند. با درگیر کردن خانواده در درمان‌ها و فعالیت‌های ورزشی به فرزندتان کمک کنید تا با اطرافیانش روابط برقرار کند و آن را حفظ کند.

درمان آنها را در زندگی عادی خانوادگی ادغام کنید و سعی کنید درمان ها را به گونه ای تطبیق دهید که کل خانواده بتوانند در آن شرکت کنند.

بردن فرزندتان به باشگاه‌های ورزشی می‌تواند بخش مهمی از این فرآیند باشد، زیرا او می‌تواند با دیگران در گروه همسالان خود وقت بگذراند. همه اینها به فرزند شما کمک می کند تا پیوندهای قوی تری با خواهر یا برادر خود ایجاد کند و با دیگران روابط برقرار کند.

همانطور که به دنبال انگیزه دادن به فرزندتان هستید، به یاد داشته باشید که هر کودکی متفاوت است. بفهمید فرزندتان چه چیزی را دوست دارد، فعالیت‌های جدید و هیجان‌انگیز را وارد برنامه‌های روزمره او کنید و در ایجاد روابط قوی با افرادی که از گذراندن وقت با آنها لذت می‌برند، کمک کنید. حمایت و تشویق را در طول زندگی آنها برای داشتن یک کودک شادتر، رضایت بخش تر، مشتاق تر و با انگیزه تر ادامه دهید.

8 راه ارتباطی با کودکان دارای نیازهای ویژه

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید