4 نکته برای کج خلقی در کودکان
کج خلقی روشی ناپخته برای بیان احساسات منفی است. این 4 نکته ممکن است تکنیک هایی را برای کمک به فرزند شما ارائه دهد تا احساسات خود را به روشی مثبت هدایت کند:
1. فرزندتان را تشویق کنید تا در مورد احساساتش صحبت کند
با اعطای واژگان احساسی به کودک خود، احساساتشان را نامگذاری کنید. میتوانید بگویید: “میدانم که میخواستی آن غذا بخوری. میفهمم که عصبانی هستی. به جای فریاد زدن بگو: “عصبانی هستم.”
2. آرامش خود را حفظ کنید
اگر شما به دنبال عصبانیتها و کج خلقی های فرزندتان به او چیزی که میخواهد را بدهید، احتمالاً این کج خلقی ها ادامه خواهند یافت. سعی کنید کودک خود را به یک فعالیت دیگر هدایت کنید یا اتاق را ترک کنید تا زمانی که کنترل خود را بازیابی کند.
3. از توجه بیش از اندازه به کودک خود بپرهیزید اما در عین حال امنیت او را حفظ کنید
وقتی کودک شما ساکت میشود، میتوانید بگویید: “پرخاشگری ها ی تو توجه من را جلب نمیکنند. اگر میخواهی به من چیزی بگویی، باید از کلمات استفاده کنی.”
4. سعی کنید یک برنامه منظم برا ی وعده های غذایی و خواب کودک خود داشته باشید
کودکان ممکن است زمانی که گرسنه یا خسته هستند، بیشتر عصبانی و کج خلق شوند. پس از آن که کودک شما از عصبانیت خود عبور کرد، دوباره با عشق و محبت به هم بازگردید. برای انجام این کار، باید احساسات آنها را تأیید کنید، به آنها کمک کنید تا موقعیت را پردازش کنند و عشق بی قید و شرط را ارائه دهید. سعی کنید بگویید: “تو خیلی عصبانی بودی. به نظر می رسید احساس می کردی…” و “من اینجا هستم و همیشه دوستت دارم، حتی وقتی که فریاد می زنی و ناراحتی.”
همانطور که خودکنترلی کودک شما بهبود می یابد، کج خلقی باید کمتر شود. بیشتر کودکان در سنین 3 سال و نیم سالگی دچار کج خلقی کمتری می شوند. اما اگر در مورد عصبانیت فرزندتان نگرانی دارید، با یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی صحبت کنید.