راهنمای والدین برای افسردگی نوجوانان

راهنمای والدین برای افسردگی نوجوانان
در این پست می‌خوانید:

تمایز قائل شدن بین دردهای عادی رشد نوجوانان و افسردگی همیشه آسان نیست. اما در ادامه بیان شده که چگونه می توانید علائم و نشانه ها را تشخیص دهید و به بهترین نحو به کودک خود کمک کنید.

درک افسردگی نوجوانان

سال های نوجوانی می تواند بسیار سخت باشد و افسردگی بیشتر از آنچه بسیاری از ما تصور می کنیم، نوجوانان را تحت تاثیر قرار می دهد. در واقع، تخمین زده می‌شود که از هر پنج نوجوان از تمام طبقات زندگی، یک نفر در برهه ای از دوران نوجوانی خود از افسردگی رنج می‌برد. با این حال، در حالی که افسردگی قابل درمان است، بیشتر نوجوانان افسرده هرگز کمک دریافت نمی کنند.

افسردگی نوجوانان فراتر از بدخلقی است. این یک مشکل جدی سلامتی است که بر هر جنبه ای از زندگی یک نوجوان تأثیر می گذارد. خوشبختانه، قابل درمان است و والدین می توانند کمک کنند.

عشق، راهنمایی و حمایت شما می تواند کمک زیادی به نوجوان شما در غلبه بر افسردگی و بازگرداندن زندگی خود به مسیر درست کند.

اگر نوجوانی هستید که احساس افسردگی می کنید…

راهنما در دسترس است و شما بیش از آن چیزی که فکرش را می کنید بر خلق و خوی خود قدرت دارید. مهم نیست که زندگی در حال حاضر چقدر ناامید کننده به نظر می رسد، کارهای زیادی وجود دارد که می توانید انجام دهید تا خلق و خوی خود را تغییر دهید و از امروز احساس بهتری داشته باشید.

آیا نوجوان من افسرده است؟

در حالی که گاه به گاه خلق و خوی بد در طول سال های نوجوانی قابل انتظار است، افسردگی چیزی متفاوت است. تأثیرات منفی افسردگی نوجوانان بسیار فراتر از یک حالت مالیخولیایی است. افسردگی می تواند جوهره شخصیت نوجوان شما را از بین ببرد و باعث ایجاد حس غمگینی، ناامیدی یا خشم شود.

بسیاری از رفتارها یا نگرش های سرکش و ناسالم در نوجوانان می تواند نشانه افسردگی باشد. در زیر برخی از راه‌هایی که نوجوانان در تلاش برای کنار آمدن با درد عاطفی‌شان «عمل‌کردن» می‌کنند، آمده است:

  • خلق و خوی منفی مداوم. گریه مکرر به دلیل احساس ناامیدی شدید از علائم رایج افسردگی است. با این حال، نوجوانان مبتلا به افسردگی ممکن است لزوماً غمگین به نظر نرسند. در عوض، تحریک پذیری، عصبانیت و بی قراری ممکن است برجسته ترین علائم باشند.
  • مشکلات در مدرسه. افسردگی می تواند باعث کاهش انرژی و مشکلات تمرکز شود. در مدرسه، این ممکن است منجر به حضور ضعیف، افت نمرات یا ناامیدی از تکالیف مدرسه در دانش‌آموزی که قبلاً خوب بوده باشد.
  • از دست دادن علاقه به فعالیت ها. در خارج از مدرسه، ممکن است متوجه شوید که نوجوان شما علاقه کمتری به سرگرمی های مورد علاقه خود نشان می دهد. آنها ممکن است به عنوان مثال یک تیم ورزشی یا سرگرمی را ترک کنند یا از خانواده و دوستان خود کناره گیری کنند.
  • گریختن. بسیاری از نوجوانان افسرده از خانه فرار می کنند یا در مورد فرار صحبت می کنند. چنین تلاش هایی معمولاً فریاد کمک است.
  • سوء مصرف مواد مخدر و الکل. نوجوانان ممکن است برای درمان افسردگی خود از الکل یا مواد مخدر استفاده کنند. متأسفانه، سوء مصرف مواد فقط اوضاع را بدتر می کند.
  • عزت نفس پایین. افسردگی می تواند باعث تحریک و تشدید احساس زشتی، شرم، شکست و بی لیاقتی شود.
  • اعتیاد به گوشی های هوشمند. نوجوانان ممکن است برای فرار از مشکلات خود آنلاین شوند، اما استفاده بیش از حد از تلفن هوشمند و اینترنت تنها انزوای آنها را افزایش می دهد و آنها را افسرده تر می کند.
  • رفتار بی پروا. نوجوانان افسرده ممکن است رفتارهای خطرناک یا پرخطری مانند رانندگی بی احتیاط، مشروبات الکلی و رابطه جنسی ناامن داشته باشند.
  • خشونت. برخی از نوجوانان افسرده معمولا پسرانی که قربانی قلدری می شوند می توانند پرخاشگر و خشن شوند.
  • تغییرات ناگهانی در خواب و رژیم غذایی. نوجوانان افسرده ممکن است زمان بیشتری را نسبت به معمول در رختخواب بخوابند یا برعکس، بی خوابی را تجربه کنند. همچنین ممکن است متوجه شوید که نوجوان شما بیشتر یا کمتر از حد معمول غذا می خورد.

در حالی که افسردگی می تواند باعث درد شدید برای نوجوان شما شود و زندگی روزمره خانوادگی را مختل کند کارهای زیادی وجود دارد که می توانید انجام دهید تا به کودک خود کمک کنید تا احساس بهتری داشته باشد. اولین قدم این است که بیاموزید افسردگی نوجوانان چگونه به نظر می رسد و در صورت مشاهده علائم هشدار دهنده چه باید کرد.

افسردگی در نوجوانان در مقابل بزرگسالان

افسردگی در نوجوانان در مقابل بزرگسالان

افسردگی در نوجوانان می تواند بسیار متفاوت از افسردگی در بزرگسالان باشد. علائم و نشانه‌های زیر در نوجوانان بیشتر از همتایان بزرگسالشان دیده می‌شود:

  • خلق و خوی تحریک پذیر یا عصبانی. همانطور که اشاره شد، تحریک پذیری، به جای غم و اندوه، اغلب خلق و خوی غالب در نوجوانان افسرده است. یک نوجوان افسرده ممکن است بدخلق، خصمانه، به راحتی ناامید یا مستعد طغیان خشم باشد.
  • دردهای غیر قابل توضیح. نوجوانان افسرده اغلب از بیماری های جسمی مانند سردرد یا معده درد شکایت دارند. اگر یک معاینه فیزیکی کامل علت پزشکی را نشان ندهد، این دردها ممکن است نشان دهنده افسردگی باشند.
  • حساسیت شدید نسبت به انتقاد. نوجوانان افسرده دچار احساس بی ارزشی می شوند که آنها را در برابر انتقاد، طرد شدن و شکست بسیار آسیب پذیر می کند. این یک مشکل خاص برای “کسب بیش از حد” است.
  • کناره گیری از برخی، اما نه همه مردم. در حالی که بزرگسالان تمایل دارند زمانی که افسرده هستند خود را منزوی کنند، نوجوانان معمولاً حداقل برخی از دوستان خود را حفظ می کنند. با این حال، نوجوانان مبتلا به افسردگی ممکن است کمتر از قبل معاشرت کنند، از والدین خود دور شوند یا با جمعیت دیگری شروع به معاشرت کنند.

آیا این افسردگی است یا “دردهای رشد” نوجوانان؟

اگر مطمئن نیستید که نوجوان شما افسرده است یا فقط «نوجوان است»، در نظر بگیرید که علائم چه مدت ادامه داشته اند، چقدر شدید هستند و چقدر رفتار نوجوان شما با رفتار معمول خود متفاوت است. هورمون‌ها و استرس می‌توانند گهگاهی اضطراب نوجوانی را توضیح دهند، اما نه ناراحتی، بی‌حالی یا تحریک‌پذیری مداوم و بی‌امان.

علائم هشدار دهنده خودکشی در نوجوانان افسرده

نوجوانان افسرده شدید، به ویژه آنهایی که از الکل یا مواد مخدر نیز استفاده می کنند، اغلب به خودکشی فکر می کنند، صحبت می کنند یا اقدام به خودکشی می کنند و تعداد نگران کننده و فزاینده ای موفق هستند. بنابراین بسیار حیاتی است که افکار یا رفتارهای خودکشی را بسیار جدی بگیرید. آنها فریاد کمک از جانب نوجوان شما هستند.

علائم هشدار دهنده خودکشی که باید مراقب آنها بود

  • صحبت یا شوخی در مورد خودکشی
  • گفتن جملاتی مانند «بهتر است بمیرم»، «کاش می‌توانستم برای همیشه ناپدید شوم» یا «هیچ راهی وجود ندارد»
  • مثبت صحبت کردن درباره مرگ یا عاشقانه کردن مردن (اگر من بمیرم، مردم ممکن است مرا بیشتر دوست داشته باشند)
  • نوشتن داستان و شعر در مورد مرگ، مردن یا خودکشی
  • انجام رفتارهای بی احتیاطی یا تصادفات زیاد که منجر به جراحت می شود.
  • بخشش اموال با ارزش
  • خداحافظی با دوستان و خانواده گویی برای آخرین بار
  • به دنبال سلاح، قرص یا راه‌های دیگر برای خودکشی هستند.

علل افسردگی نوجوانان

علل افسردگی نوجوانان

عوامل بیولوژیکی، مانند ژن ها، می توانند خطر ابتلا به افسردگی را در نوجوانان افزایش دهند. با این حال، شرایط محیطی و اجتماعی نیز نقش دارند. عوامل زیر ممکن است باعث تحریک یا تشدید علائم افسردگی در نوجوان شما شود:

  • قلدری. آزار و اذیت شدن توسط همسالان می تواند استرس را به زندگی نوجوان اضافه کند و بر عزت نفس آنها تأثیر بگذارد. این می تواند به نوبه خود باعث ایجاد احساس ناامیدی شدید شود.
  • سایر شرایط سلامت روانی و جسمی. افسردگی نوجوانان با تعدادی دیگر از مشکلات سلامت روان، از جمله اختلالات خوردن، آسیب به خود، اضطراب، ADHD یا اختلال یادگیری مرتبط است. کشمکش‌هایی که با این شرایط همراه است ممکن است باعث شود که نوجوان در مورد تحصیلات و معاشرت‌های اجتماعی احساس عدم اعتماد به نفس و سرخوردگی کند. به طور مشابه، ناتوانی های جسمی یا بیماری های مزمن نیز می توانند نقش داشته باشند.
  • تجربیات استرس زای گذشته و حال. آسیب های گذشته ناشی از موقعیت های خشونت آمیز یا آزاردهنده می تواند نوجوانان را در معرض خطر افسردگی و همچنین اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) قرار دهد. رویدادهای اخیر، مانند از دست دادن یکی از عزیزان، نیز می تواند باعث ایجاد خلق و خوی افسرده شود.
  • عدم حمایت اجتماعی. نوجوانانی که احساس می کنند خانواده یا همسالانشان از آنها حمایت نمی کنند در معرض خطر افسردگی هستند. به عنوان مثال، یک نوجوان ممکن است با هویت جنسی خود در یک محیط خصمانه یا غیر قابل قبول مبارزه کند.

سایر علل افسردگی نوجوانان می تواند شامل سوء مصرف الکل و مواد مخدر، مشکلات خانوادگی و کشمکش های تحصیلی باشد. افسردگی می تواند باعث ایجاد یا بدتر شدن این مسائل نیز شود و چرخه ای ایجاد کند که باید شکسته شود.

افسردگی و استفاده از رسانه های اجتماعی

برخی از مطالعات ارتباط بین افسردگی نوجوانان و استفاده از رسانه های اجتماعی را نشان می دهند. نوجوانانی که زمان بیشتری را در رسانه های اجتماعی می گذرانند، نسبت به همسالان خود، میزان افسردگی بیشتری را گزارش می کنند. چندین توضیح ممکن است این ارتباط را توضیح دهد:

  • تعاملات آنلاین ممکن است از نظر احساسی رضایت بخش نباشد یا ترس از دست دادن را افزایش دهد (FOMO). به عنوان مثال، نوجوان شما ممکن است تصاویری از همسالان خود ببیند که از زمان با هم لذت می برند و احساس طرد شدن کند.
  • نوجوانان در رسانه های اجتماعی ممکن است زمان زیادی را صرف مقایسه ظاهر و زندگی خود با همسالان خود کنند. این می تواند به عزت نفس آسیب برساند.
  • گذراندن وقت در رسانه های اجتماعی ممکن است مدت زمانی را که نوجوان شما صرف فعالیت بدنی یا توسعه مهارت می کند کاهش دهد. برخی از مطالعات نشان می دهد که سبک زندگی بی تحرک می تواند تأثیر منفی بر سلامت روان داشته باشد.
  • زمان زیاد در رسانه های اجتماعی ممکن است با روال خواب نوجوان شما تداخل داشته باشد و به طور غیرمستقیم بر خلق و خوی او تأثیر بگذارد.

چگونه به یک نوجوان افسرده کمک کنیم

افسردگی زمانی که درمان نشود بسیار مضر است، بنابراین منتظر نباشید و امیدوار باشید که علائم نگران کننده از بین بروند. اگر مشکوک هستید که نوجوان شما افسرده است، نگرانی های خود را به شیوه ای محبت آمیز و بدون قضاوت مطرح کنید. حتی اگر مطمئن نیستید که مشکل افسردگی است، رفتارها و احساسات دردسرساز که می بینید نشانه های مشکلی هستند که باید به آن توجه کرد.

با اجازه دادن به نوجوان خود در مورد علائم افسردگی که متوجه شده اید و چرا آنها شما را نگران می کنند، گفتگو را باز کنید. سپس از فرزندتان بخواهید آنچه را که از سر می گذراند به اشتراک بگذارد و آماده و مایل به گوش دادن واقعی باشید. از پرسیدن سؤالات زیاد خودداری کنید (بیشتر نوجوانان دوست ندارند احساس حمایت یا شلوغی کنند)، اما این را روشن کنید که آماده و مایل به ارائه هر گونه حمایتی هستید که آنها نیاز دارند.

چگونه با یک نوجوان افسرده ارتباط برقرار کنیم

  • روی گوش دادن تمرکز کنید نه سخنرانی. هنگامی که نوجوان شما شروع به صحبت کرد، در برابر هرگونه تمایل به انتقاد یا قضاوت کردن مقاومت کنید. نکته مهم این است که فرزند شما در حال برقراری ارتباط است. تنها با این که به نوجوان خود بفهمانید که کاملاً و بدون قید و شرط در کنار او هستید، بهترین کار را انجام خواهید داد.
  • ملایم اما پایدار باشید. اگر در ابتدا شما را کنار بزنند، تسلیم نشوید. صحبت در مورد افسردگی برای نوجوانان می تواند بسیار سخت باشد. حتی اگر بخواهند، ممکن است برای بیان احساسات خود مشکل داشته باشند. به سطح راحتی فرزندتان احترام بگذارید و همچنان بر نگرانی و تمایل خود برای گوش دادن تاکید کنید.
  • احساسات آنها را تصدیق کنید. سعی نکنید نوجوان خود را از افسردگی نجات دهید، حتی اگر احساسات یا نگرانی های او به نظر شما احمقانه یا غیرمنطقی باشد. تلاش‌های خوب برای توضیح اینکه چرا «چرا چیزها آنقدرها هم بد نیستند» به‌گونه‌ای پیش می‌آیند که انگار احساسات آن‌ها را جدی نمی‌گیرید. صرفاً اذعان به درد و اندوهی که تجربه می‌کنند می‌تواند کمک زیادی به درک و حمایت آنها کند.
  • به حس خود اعتماد کنید. اگر نوجوان شما ادعا می کند که هیچ چیز اشتباه نیست اما هیچ توضیحی برای علت رفتار افسرده ندارد، باید به غریزه های خود اعتماد کنید. اگر نوجوان شما با شما صحبت نمی کند، به یک شخص ثالث قابل اعتماد مراجعه کنید: یک مشاور مدرسه، معلم مورد علاقه یا یک متخصص سلامت روان. نکته مهم این است که آنها با کسی صحبت کنند.

کمک به یک نوجوان افسرده نکته 1: ارتباط اجتماعی را تشویق کنید

نوجوانان افسرده تمایل دارند از دوستان خود و فعالیت هایی که قبلاً از آنها لذت می بردند کناره گیری کنند. اما انزوا تنها افسردگی را بدتر می‌کند، بنابراین هر کاری که می‌توانید برای کمک به نوجوان خود انجام دهید.

  • زمان چهره را در اولویت قرار دهید. هر روز زمانی را به صحبت اختصاص دهید. زمانی که کاملاً روی نوجوان خود متمرکز هستید، بدون حواس‌پرتی یا تلاش برای انجام چند کار. عمل ساده ارتباط چهره به چهره می تواند نقش بزرگی در کاهش افسردگی نوجوان شما داشته باشد. و به یاد داشته باشید: صحبت در مورد افسردگی یا احساسات نوجوان شما وضعیت را بدتر نمی کند، اما حمایت شما می تواند در بهبودی آنها تفاوت ایجاد کند.
  • مبارزه با انزوای اجتماعی. هر کاری می توانید انجام دهید تا نوجوان خود را با دیگران در ارتباط نگه دارید. آنها را تشویق کنید که با دوستان خود بیرون بروند یا دوستان خود را دعوت کنند. در فعالیت هایی شرکت کنید که خانواده های دیگر را شامل می شود و به فرزندتان فرصتی برای ملاقات و ارتباط با بچه های دیگر می دهد.
  • سعی کنید استفاده از رسانه های اجتماعی را کاهش دهید. به نوجوان خود یادآوری کنید که رسانه های اجتماعی جایگزین ایده آلی برای تعاملات چهره به چهره نیستند. آنها را تشویق کنید هنگام معاشرت، تمرکز روی کار یا آماده شدن برای رختخواب، تلفن خود را خاموش کنند یا حداقل اعلان ها را غیرفعال کنند.
  • نوجوان خود را مشغول کنید. فعالیت‌هایی مانند ورزش، باشگاه‌های بعد از مدرسه، یا کلاس هنر، رقص یا موسیقی را پیشنهاد دهید که از علایق و استعدادهای نوجوان شما بهره می‌برد. در حالی که نوجوان شما ممکن است در ابتدا فاقد انگیزه و علاقه باشد، همانطور که دوباره با دنیا در ارتباط است، باید احساس بهتری داشته باشد و اشتیاق خود را بازیابد.
  • ترویج کار داوطلبانه. انجام کارها برای دیگران یک ضد افسردگی قوی و تقویت کننده عزت نفس است. به نوجوان خود کمک کنید تا دلیلی را که به آن علاقه دارد پیدا کند و این به او احساس هدف می دهد. اگر با آنها داوطلب شوید، همچنین می تواند یک تجربه پیوند خوبی باشد.

نکته 2: سلامت جسمانی را در اولویت قرار دهید

سلامت جسمی و روانی ارتباط جدایی ناپذیری با هم دارند. افسردگی با کم تحرکی، خواب ناکافی و تغذیه نامناسب تشدید می شود. متأسفانه، نوجوانان به عادات ناسالم خود معروف هستند: تا دیر وقت بیدار ماندن، خوردن غذاهای ناسالم، و ساعت ها وقت گذرانی با تلفن و دستگاه های خود. اما به عنوان یک والدین، می توانید با ایجاد یک محیط خانه سالم و حمایت کننده با این رفتارها مبارزه کنید.

  • نوجوان خود را به حرکت درآورید! ورزش برای سلامت روان کاملا ضروری است، بنابراین نوجوان خود را فعال کنید. هر چه که لازم است. در حالت ایده‌آل، نوجوانان باید حداقل یک ساعت در روز فعالیت بدنی داشته باشند، اما این کار نباید خسته‌کننده یا ناراحت‌کننده باشد. خارج از چارچوب فکر کنید: راه رفتن با سگ، رقصیدن، تیراندازی با حلقه، پیاده روی، دوچرخه سواری، اسکیت بورد تا زمانی که آنها در حال حرکت هستند، مفید است.
  • برای مدت زمان صفحه نمایش محدودیت ایجاد کنید. نوجوانان اغلب برای فرار از مشکلاتشان آنلاین می شوند، اما وقتی زمان استفاده از صفحه نمایش بالا می رود، فعالیت بدنی و زمان مواجهه با دوستان کاهش می یابد. هر دو دستوری برای بدتر شدن علائم هستند. به آرامی نوجوان خود را تشویق کنید که گاه به گاه از وسایل خود مرخصی بگیرد یا در فعالیت های خانوادگی شرکت کند که مستلزم تماشای صفحه نمایش نیست. شما همچنین می توانید با کاهش زمان صرف شده در اینترنت خود، نمونه مناسبی باشید.
  • وعده های غذایی مغذی و متعادل ارائه دهید. اطمینان حاصل کنید که نوجوان شما از تغذیه مورد نیاز برای سلامت مغز و حمایت خلق و خوی بهینه استفاده می کند: چیزهایی مانند چربی های سالم، پروتئین با کیفیت و محصولات تازه. خوردن مقدار زیادی غذاهای شیرین و نشاسته‌ای فقط بر خلق و خو و انرژی آنها تأثیر منفی خواهد داشت.
  • تشویق به خواب زیاد. نوجوانان برای عملکرد مطلوب به خواب بیشتری نسبت به بزرگسالان نیاز دارند. تا 9 تا 10 ساعت در شب.

نکته 3: بدانید چه زمانی باید از متخصص کمک بگیرید

حمایت و تغییر سبک زندگی سالم می تواند دنیای متفاوتی را برای نوجوانان افسرده ایجاد کند، اما همیشه کافی نیست. هنگامی که افسردگی شدید است، در جستجوی کمک حرفه ای از یک متخصص سلامت روان با آموزش پیشرفته و پیشینه قوی برای درمان نوجوانان تردید نکنید.

فرزند خود را در انتخاب های درمانی مشارکت دهید

هنگام انتخاب یک متخصص یا دنبال گزینه های درمانی، همیشه نظر نوجوان خود را دریافت کنید. اگر می خواهید نوجوانتان انگیزه داشته باشد و درگیر درمان شود، ترجیحات او را نادیده نگیرید یا تصمیمات یک جانبه نگیرید. هیچ درمانگری معجزه گر نیست و هیچ درمانی برای همه جواب نمی دهد. اگر فرزند شما احساس ناراحتی می کند یا فقط با روانشناس یا روانپزشک ارتباط برقرار نمی کند، به دنبال تناسب بهتر باشید.

گزینه های خود را کاوش کنید

منتظر گفتگو با متخصصی که انتخاب کرده اید در مورد گزینه های درمان افسردگی برای نوجوان خود باشید. گفتار درمانی اغلب یک درمان اولیه خوب برای موارد خفیف تا متوسط ​​افسردگی است. در طول دوره درمان، افسردگی نوجوان شما ممکن است برطرف شود. اگر اینطور نباشد، ممکن است دارو تجویز شود.

متأسفانه، برخی از والدین احساس می‌کنند که برای انتخاب داروهای ضدافسردگی به جای سایر درمان‌هایی که ممکن است هزینه‌بر یا وقت‌گیر باشند، تحت فشار قرار می‌گیرند. با این حال، مگر اینکه فرزند شما خطرناک عمل کند یا در معرض خطر خودکشی باشد (در این صورت ممکن است دارو و یا مشاهده مداوم لازم باشد)، شما زمان دارید تا گزینه های خود را به دقت بسنجید. در همه موارد، داروهای ضد افسردگی زمانی موثرتر هستند که بخشی از یک برنامه درمانی گسترده تر باشند.

دارو با خطراتی همراه است

داروهای ضد افسردگی بر روی بزرگسالان طراحی و آزمایش شدند، بنابراین تأثیر آنها بر مغزهای جوان و در حال رشد هنوز به طور کامل شناخته نشده است. برخی از محققان نگران این هستند که قرار گرفتن در معرض داروهایی مانند فلوکستین (Fluoxetine) ممکن است با رشد طبیعی مغز تداخل داشته باشد به ویژه نحوه مدیریت استرس و تنظیم احساسات توسط مغز.

داروهای ضد افسردگی نیز خطرات و عوارض جانبی خود را دارند، از جمله تعدادی از نگرانی‌های ایمنی مخصوص کودکان و بزرگسالان. همچنین شناخته شده است که آنها خطر تفکر و رفتار خودکشی را در برخی از نوجوانان و جوانان افزایش می دهند. نوجوانان مبتلا به اختلال دوقطبی، سابقه خانوادگی اختلال دوقطبی، یا سابقه اقدام به خودکشی قبلی به ویژه آسیب پذیر هستند.

خطر خودکشی در دو ماه اول درمان ضد افسردگی بالاتر است. نوجوانانی که داروهای ضدافسردگی مصرف می کنند باید از نظر هر نشانه ای مبنی بر بدتر شدن افسردگی تحت نظر قرار گیرند.

نوجوانانی که داروهای ضد افسردگی مصرف می کنند: پرچم قرمزهایی که باید مراقب آن ها باشید

نوجوانانی که داروهای ضد افسردگی مصرف می کنند: پرچم قرمزهایی که باید مراقب آن ها باشید

اگر متوجه شدید با پزشک تماس بگیرید.

  • افکار جدید یا بیشتر و صحبت از خودکشی
  • حرکات یا تلاش برای خودکشی
  • افسردگی جدید یا بدتر
  • اضطراب جدید یا بدتر
  • آشفتگی یا بی قراری
  • موارد وحشت زدگی
  • مشکل در خواب (بی خوابی)
  • تحریک پذیری جدید یا بدتر
  • رفتار پرخاشگرانه، عصبانی یا خشن
  • عمل بر روی انگیزه های خطرناک
  • گفتار یا رفتار بیش فعال (شیدایی)
  • سایر تغییرات غیرعادی در رفتار

نکته 4: از نوجوان خود در درمان افسردگی حمایت کنید

همانطور که نوجوان افسرده شما تحت درمان قرار می گیرد، مهمترین کاری که می توانید انجام دهید این است که به او بفهمانید که برای گوش دادن و ارائه حمایت وجود دارد. اکنون بیش از هر زمان دیگری، نوجوان شما باید بداند که برای او ارزش قائل شده، پذیرفته شده و از او مراقبت می شود.

  • فهمیده باشید. زندگی با یک نوجوان افسرده می تواند سخت و خسته کننده باشد. گاهی اوقات ممکن است خستگی، طرد شدن، ناامیدی، تشدید یا هر تعداد دیگری از احساسات منفی را تجربه کنید. در طول این زمان تلاش، مهم است که به یاد داشته باشید که نوجوان شما در حال عذاب است، پس تمام تلاش خود را بکنید و صبور باشید و درک کنید.
  • درگیر درمان باشید. مطمئن شوید که نوجوان شما از تمام دستورالعمل‌های درمانی پیروی می‌کند، خواه شرکت در درمان باشد یا مصرف صحیح داروهای تجویز شده. تغییرات در وضعیت نوجوان خود را دنبال کنید و اگر به نظر می رسد علائم افسردگی بدتر می شود با پزشک تماس بگیرید.
  • صبور باشید. راه بهبودی نوجوان افسرده شما ممکن است پر از دست انداز باشد، پس صبور باشید. از پیروزی های کوچک شاد باشید و برای شکست های گاه به گاه آماده شوید. مهمتر از همه، خودتان را قضاوت نکنید و خانواده خود را با دیگران مقایسه نکنید. تا زمانی که تمام تلاش خود را می کنید تا از نوجوان خود کمک لازم را دریافت کنید، کار خود را انجام می دهید.

نکته 5: مراقب خود (و بقیه اعضای خانواده) باشید.

به عنوان یک والدین، ممکن است متوجه شوید که تمام انرژی و توجه خود را روی نوجوان افسرده خود متمرکز کرده اید و نیازهای خود و سایر اعضای خانواده را نادیده می گیرید. با این حال، بسیار مهم است که در این دوران سخت به مراقبت از خود ادامه دهید.

مهمتر از همه، این به معنای دستیابی به پشتیبانی بسیار مورد نیاز است. شما نمی توانید همه کارها را به تنهایی انجام دهید، بنابراین از خانواده و دوستان کمک بگیرید. داشتن سیستم حمایتی خود به شما کمک می کند تا زمانی که برای کمک به نوجوان خود تلاش می کنید، سالم و مثبت بمانید.

  • احساسات خود را خاموش نگه ندارید. اشکالی ندارد که احساس ناراحتی، ناامیدی، درماندگی یا عصبانیت کنید. با دوستان خود تماس بگیرید، به یک گروه پشتیبانی بپیوندید یا به درمانگر خودتان مراجعه کنید. ر مورد احساسات خود صحبت کردن به کاهش شدت آنها کمک خواهد کرد.
  • مراقب سلامتی خودتان باشید. استرس ناشی از افسردگی نوجوان شما می تواند بر خلق و خوی و احساسات شما تأثیر بگذارد، بنابراین با تغذیه مناسب، خواب کافی و وقت گذاشتن برای چیزهایی که از آن لذت می برید، از سلامت و تندرستی خود حمایت کنید.
  • با خانواده صادقانه باشید. در تلاش برای “حفاظت” از سایر کودکان، موضوع افسردگی نوجوانان را در نوک انگشتان خود قرار ندهید. بچه ها می دانند چه زمانی چیزی اشتباه است. هنگامی که در تاریکی رها می شوند، تصورات آنها اغلب به نتایج بسیار بدتری می رسد. در مورد آنچه در حال وقوع است باز باشید و از فرزندان خود دعوت کنید تا سؤال بپرسند و احساسات خود را به اشتراک بگذارند.
  • برادران و خواهران را به خاطر بسپارید. افسردگی در یک فرزند می‌تواند استرس یا اضطراب در دیگر اعضای خانواده ایجاد کند، بنابراین اطمینان حاصل کنید که کودکان “سالم” نادیده گرفته نمی‌شوند. برادران و خواهران ممکن است به توجه ویژه یا کمک حرفه‌ای دیگری نیاز داشته باشند تا با احساساتشان درباره وضعیت کنار بیایند.
  • از سرزنش اجتناب کنید. سرزنش خود یا یکی دیگر از اعضای خانواده برای افسردگی نوجوانتان می تواند آسان باشد، اما این فقط به یک موقعیت استرس زا می افزاید. علاوه بر این، افسردگی معمولاً توسط تعدادی از عوامل ایجاد می‌شود، بنابراین بعید است به جز در مورد سوء استفاده یا غفلت هر عزیزی «مسئول» باشد.

 

صحبت با والدین در مورد افسردگی

افسردگی نوجوانان

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید